Regelmatige updates over uw vakgebied?

Verpakkingsproducent Oerlemans Plastics organiseert voor de derde keer op rij de Goede Doelen Actie voor initiatieven in de gemeente Altena. Het bedrijf heeft het maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan en investeert in totaal  € 5.000,- aan projecten, die op een positieve manier bijdragen aan de regionale maatschappij.

“Mede door de vele goede reacties die we hebben gekregen, hebben we besloten om de “Oerlemans Plastics Goede Doelen Actie” ook dit jaar door te zetten,” vertelt directeur Joan Hanegraaf. “Drie goede doelen worden financieel ondersteund, die gevestigd en actief zijn binnen de gemeente Altena. Vorig jaar waren de drie winnaars: Stichting Vakantieweek Gehandicapten Land van Heusden en Altena, familie Van der Giessen voor dolfijntherapie voor hun zoon Niels en woon- zorgboerderij Het Kornhuys te Dussen. In 2017 vielen Voedselbank (1), Dierenambulance (2) en Duchenne (fam. Van Weverwijk) (3) in de prijzen. Uiteraard zijn we nu op zoek naar nieuwe initiatieven!”

Bent u actief voor een goed doel of weet u een goed doel in Altena dat een ondersteuning goed kan gebruiken? U kunt het goede doel met daarbij een motivatie indienen bij Carin van Herwijnen van Oerlemans Plastics, cw@oerlemansplastics.nl. Inzenden kan tot uiterlijk 15 november 2019. Het goede doel mag de laatste 2 jaar niet in de prijzen gevallen zijn. De medewerkers van de vestigingen in Genderen en Giessen brengen over de ingestuurde goede doelen hun stem uit. Op basis van het aantal stemmen worden drie initiatieven gesteund met bedragen van respectievelijk € 2.500,-, € 1.500,- en € 1.000,-.

Hoe stemt ú mee? Door te solliciteren bij Oerlemans! Het bedrijf is een van de grootste werkgevers in Altena en constant op zoek naar goede, gemotiveerde medewerkers, die ook hun verantwoordelijkheid in de samenleving durven te dragen! Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Oerlemans Plastics op 11 januari 2020 worden de cheques overhandigd aan de drie winnende goede doelen.