Regelmatige updates over uw vakgebied?

EFTA BENELUX AWARDS 2021

ANTWERPEN – Woensdagavond 11 november presenteerde de jubilerende brancheorganisatie EFTA Benelux haar vijfde uitreiking van de EFTA Benelux Awards in het plaatselijke Hilton hotel. Tijdens dit evenement worden kwalitatieve producties uit de flexografische industrie getoetst. In aflopende volgorde ontvingen de beste inzendingen qua drukwerk waardering met Gouden, Zilveren, Bronzen Awards en Eervolle vermeldingen. Oerlemans Plastics uit Giessen kreeg de eer het beste overall drukresultaat (Best of Show) te hebben ingebracht met bedrukte diepvriesfolie van een bekend Zweeds meubelwarenhuis.

Het flexoprint drukwerk haalde al in de categorie Medium het goud, wat opmerkelijk was. Dit jaar waren met name in deze categorie de meeste inzendingen voor de vakprijs. Flexpak uit Geldermalsen viel ook in de prijzen, het zusterbedrijf van Oerlemans Plastics greep het zilver in de categorie Flexoprint op gelamineerde folie met de versverpakking van het broodje bapao kip; huismerk van een grote, Brabantse supermarktformule.

Directeur Johan Kranenbroek van Oerlemans Plastics is verrast én trots: “In deze branche hebben we te maken met 140 inzendingen. Om dan na de finale huiswaarts te keren met de hoofdprijs…daar word je stil van! Veel flexodrukbedrijven hebben een afgewogen drukwerkselectie gemaakt van modellen om mee te dingen naar de felbegeerde Awards. Het resultaat is geweldig voor onze vakmensen: drie prijzen, waaronder de hoofdprijs van de Efta Awards in de Benelux!”

Uiteraard is het bedrijf enorm dankbaar voor deze grote waardering vanuit EFTA Benelux jury én de flexografische industrie! Oerlemans Plastics bedankt de organisatie voor alle inzet en het podium om deze producten te mogen presenteren.

 

Lees hier het complete juryrapport van de EFTA Awards 2021: EFTA Benelux Flexo Awards Jury rapport 2021.pdf