Regelmatige updates over uw vakgebied?

Bij Flexpak zijn we met Paperlike in staat de folie een papier-uitstraling te geven. Dit doen we met behulp van onze nieuwe ontwikkelde coating voor gebruik op BPP of OPET. Met deze oplossing kun je de uitstraling en gevoel van kraftpapier combineren met alle voordelen van een folie. Ook is er in combinatie met opmaak van de verpakking heel goed mogelijk om met glansvensters te werken voor een eyecatching resultaat!

Door te kiezen voor een Paperlike folie ben je tevens verzekerd van een betere vocht barrière en een veel lagere vochtgevoeligheid dan bij gebruik van gewoon kraft.
Folie met Paperlike-coating is daarnaast ook nog eens beter recyclebaar (het kan gewoon bij het plastic afval). Ook i.v.m. de voedselveiligheid biedt folie meer zekerheid ten opzichte van papier en is Paperlike dus zeker een slimme keuze.

Tot slot is Paperlike bedrukte folie lichter dan papier wat ook profijt oplevert in een lager verpakkingsgewicht bij een zelfde functionaliteit. Met Paperlike kunt u het oorspronkelijke gevoel van papier behouden, maar werken met alle functionele voordelen die een folie uw product kan bieden en meer!