Regelmatige updates over uw vakgebied?

De dochterondernemingen van OPACKGROUP hebben de laatste jaren een grote groei doorgemaakt. Met name de acties die we nemen op alle mogelijke aspecten van maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben daartoe bijgedragen. In een veranderde wereld is het leveren van alleen een goed technisch deugdelijk product geen garantie meer tot continuïteit van de onderneming op korte dan wel lange termijn.

OPACKGROUP wil volgens een volwaardig kwaliteitssysteem leveren en produceren. Daarom zijn alle dochterondernemingen BRC Packaging/ Packaging Materials gecertificeerd. Een steeds belangrijker deel van onze afzet vindt plaats in de voedsel- en farma industrie. In deze branche wordt er gewerkt met het BRC Packaging/Packaging Materials kwaliteitssysteem. Dit systeem omvat procedures, werkmethodes en hygiënevoorschriften. Zo kunnen wij onze producten produceren en leveren volgens kwaliteits- en hygiënenormen.

Ieder jaar wordt ons BRC Packaging/ Packaging Materials kwaliteitssysteem door een extern bureau getoetst. Voor onze afnemers is het behaalde certificaat een garantie dat er op verantwoorde wijze wordt geproduceerd. Het produceren volgens hoge kwaliteitsnormen heeft de hoogste prioriteit binnen ons bedrijf. Er vinden dan ook veel testen en controles plaats.

Alle bedrijven van OPACKGROUP zijn lid van EFTA-Benelux. Dit is een brancheorganisatie voor bedrijven die het flexografische drukprocedé tot hun specialisme hebben gemaakt.

Alle bedrijven zijn gecertificeerd, deze certificaten zijn te vinden bij bedrijven, maak vervolgens daar een keuze uit een van de bedrijven.